Vizsgálatok

A mi képességprofil vizsgálatunk egy hasznos „iránytű”gyermekedhez. Nem hiány-listát kapsz tőlünk gyermekedről, hanem megkeressük a Te gyermeked legügyesebb képességeit is, és azt is,hogy mi akadályozhatja a mindennapi tanulásban

A vizsgálatunk menete: amikor megérkeztek hozzánk, először összebarátkozunk gyermekeddel, majd izgalmas-játékos formában elvégezzük a teszteket. Utána a helyszínen tájékoztatunk gyermeked eredményeiről és válaszolunk a szülői kérdéseidre. Ez 2 órát vesz igénybe. A vizsgálatot követően 3 héten belül a teljes képességprofilt írásban megküldjük e-mailen.

Átláthatóság: megmutatjuk gyermeked tesztjeit, fejlődési skálán jelöljük gyermeked teljesítményét,érthetően elmondjuk a tapasztaltakat akár óvodás, akár iskolás.

Mérhetőség = pontos adatokkal szolgálunk, amik összehasonlító adatok ?. Így pontosan látni fogod, az életkori szinthez képest hogyan teljesít a gyermeked.

Életszerűség = minimum 2db konkrét kérdésedre pontos és érthető választ kapsz tőlünk, nem szakmai nyelvezeten, érthető válaszokat kapsz majd.

Időpont kérhető: írjon vagy hívjon


Yepp! This is just a design for your awesome website and i am m sure you gona love