Megtörtént, hogy betoppant az ajtónkon a múlt….

  • 0

Megtörtént, hogy betoppant az ajtónkon a múlt….

Category:információ

2 hete történt meg ez a szívet melengető történet nálunk. Nyílt a  bejárati ajtó és egy fiatalembert pillantottam meg egy kamasz fiú társaságában. Az történt, hogy 10 év után most már Ádám a 6.osztályos testvérét kísérte el hozzánk az első foglalkozására. Huh!  Ádám még 2.osztályos korában  járt hozzánk, az olvasásban és a szövegértésben kapott tőlünk segítséget akkor.  Elérzékenyültem. Megöleltük egymást. Mint kiderült Ő sem számított arra, hogy velem újra találkozik. …és tódultak belőle az emlékek…” jajj, még mindig vannak juti-köveitek? …. én voltam Babkirály is nálatok a nyári táborban! …. de szerettem hozzátok járni….”

Ádám azt is elmondta, hogy mennyire jól tudta hasznosítani , hogy megtanítottuk akkor Neki, a “belső beszédet a sok felesleges dumcsi helyett és még most a gimiben is hasznát veszi annak, amit tőlünk tanult a tudatos koncentrálásról, eszébe jut a dogaírások közben és bizony használja ezt a technikát azóta is. ( Jajj, de jó! )

Hát, kedves 10 évvel ezelőtti gyógypedagógus Kollégák, akik akkor velünk dolgoztatok, ha ezt olvassátok akkor legyünk együtt boldogok és büszkék!


Leave a Reply