Megtörtént, hogy betoppant az ajtónkon a múlt….

  • -

Megtörtént, hogy betoppant az ajtónkon a múlt….

2 hete történt meg ez a szívet melengető történet nálunk. Nyílt a  bejárati ajtó és egy fiatalembert pillantottam meg egy kamasz fiú társaságában. Az történt, hogy 10 év után most már Ádám a 6.osztályos testvérét kísérte el hozzánk az első foglalkozására. Huh!  Ádám még 2.osztályos korában  járt hozzánk, az olvasásban és a szövegértésben kapott tőlünk segítséget akkor.  Elérzékenyültem. Megöleltük egymást. Mint kiderült Ő sem számított arra, hogy velem újra találkozik. …és tódultak belőle az emlékek…” jajj, még mindig vannak juti-köveitek? …. én voltam Babkirály is nálatok a nyári táborban! …. de szerettem hozzátok járni….”

Ádám azt is elmondta, hogy mennyire jól tudta hasznosítani , hogy megtanítottuk akkor Neki, a “belső beszédet a sok felesleges dumcsi helyett és még most a gimiben is hasznát veszi annak, amit tőlünk tanult a tudatos koncentrálásról, eszébe jut a dogaírások közben és bizony használja ezt a technikát azóta is. ( Jajj, de jó! )

Hát, kedves 10 évvel ezelőtti gyógypedagógus Kollégák, akik akkor velünk dolgoztatok, ha ezt olvassátok akkor legyünk együtt boldogok és büszkék!


Túlélő kalauz

Kérjük töltse ki az ürlapot, hogy az ingyenes példányát megkaphassa.

* Kötelezően kitöltendő mezők

Legutóbbi hozzászólások

    További tartalmak