Nekünk már van Skype For Business rendszerünk- diákjaink ünnepelni fogják!

  • 0

Nekünk már van Skype For Business rendszerünk- diákjaink ünnepelni fogják!

Category:információ

Lépést tartunk a Világgal, mert Nekünk ez fontos!

Korszerűsítettük a skype használatunkat, már saját Skype For Business rendszerünk van. Ezzel az új skype megoldással diák és tanár egyaránt nyer.

Ennek előnye, hogy Skype Tanáraink egyszerre 2 -3 diákunkat is “összeköthetnek” az új skype-on a közös tanulás érdekében, mert együtt tanulni és egymástól tanulni sokszor jobb, mint egyedül megküzdeni a tananyagokkal.  Ha a Diákunknak szükséges, akkor pl. egy matek tanárral és fizika tanárral is egyszerre konzultálhatnak majd egy problémás tananyagnál. Másik előnye, hogy szakmai vezetőnk,  Jávori Ildikó is bármikor és bárhonnan bekapcsolódhat a skype foglalkozásokba, ezzel közvetlenül segítve a Tanáraink munkáját és a közvetlen kapcsolattartást a diákjainkkal szerte a Világban.   De a vállalati skype-unk az  Eleven Team szakemberei számára is  új lehetőséget biztosít majd a team-munkára.

A Skype For Business bevezetése az őszi szünetben lesz, skype Tanáraink akkor állnak át erre az új, sokkal korszerűbb technikára és részt vesznek egy belső IT képzésen is.

 


Leave a Reply