Vizsgálatok

A mi KÉPESSÉGPROFIL VIZSGÁLATUNK egy hasznos „iránytű”gyermekedhez. Nem hiány-listát kapsz tőlünk gyermekedről, hanem megkeressük a gyermeked legügyesebb képességeit is, de azt is,hogy mi akadályozhatja a tanulásban, hogyan tudna még jobban tanulni.

A vizsgálatunk menete: megérkeztek hozzánk és  először összebarátkozunk gyermekeddel, majd változatos-játékos helyzetekben elvégezzük a teszteket. Utána a helyszínen tájékoztatunk gyermeked eredményeiről és válaszolunk a kérdéseidre. Ez 2 órát vesz igénybe. A vizsgálatot követően 3 héten belül a teljes képességprofilt írásban megküldjük e-mailen.

Átláthatóság: megmutatjuk gyermeked tesztjeit, és egy fejlődési skálán jelöljük gyermeked teljesítményét, láthatod, hogy miben jó, vagy miben nem elég jó a teljesítménye, akár óvodás, akár iskolás.

Mérhetőség = pontos adatokkal szolgálunk, amik összehasonlító adatok.  Így pontosan látni fogod  az életkori szinthez képest hogyan teljesít a gyermeked.

Életszerűség = minimum 2db konkrét kérdésedre pontos és érthető választ kapsz tőlünk, nem szakmai nyelvezeten, érthető válaszokat kapsz majd.

Időpont kérhető: info@eleventeam.hu vagy 20 2672778